Ljubljana

14°C
Deževno Humidity: 88%
TOREK
9°C / 14°C
SREDA
8°C / 15°C
ČETRTEK
11°C / 14°C
PETEK
10°C / 19°C
SOBOTA
8°C / 21°C
NEDELJA
8°C / 22°C
PONEDELJEK
11°C / 24°C

Čudeža v kranjskem bazenu ni bilo

Vaterpolisti AVK Triglava Kranj so v evropskem pokalu challenge zasedli drugo mesto. V finalu se je 28-kratni turški prvak Galatasaray izkazal kot premočan tekmec, po visoki zmagi doma s 14:6 je dobil tudi povratno tekmo v Kranju, zmagal je z 19:13 (5:3, 2:3, 5:3, 7:4).

Čudeža v kranjskem bazenu ni bilo

Kranjčani so se tokrat favoritom, ki so vse tekme v tem tekmovanju dobili zanesljivo z najmanj tremi goli razlike, upirali dlje kot v Istanbulu. Prvi polčas je bil povsem enakovreden, Slovenci so izničili zaostanek 3:6, da na odmor niso odšli z izenačenim izidom, je poskrbel gol, ki so ga prejeli v zadnji sekundi pred zvokom sirene.

V tretji četrtini so Turki, ki so imeli na tribunah glasno spodbudo skupine navijačev, spet ušli, prednost pa do konca le še večali.

Za slovensko ekipo, ki je sicer vodila le z 1:0, sta po tri gole dosegla Aleksander Rajlić in 16-letni Nace Štromajer, po dva sta dosegla Aljaž Troppan in Jan Justin, po enega pa Aleksander Cerar, Matic Rahne in Benjamin Popović.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0