Ljubljana

9°C
Jasno Humidity: 90%
PONEDELJEK
11°C / 23°C
TOREK
13°C / 20°C
SREDA
12°C / 19°C
ČETRTEK
10°C / 20°C
PETEK
9°C / 21°C
SOBOTA
9°C / 19°C
NEDELJA
12°C / 14°C

Rokometaši Ljubljane so doma izgubili proti Škofljici s 27:30

Ljubljančani se na prvenstveni lestvici nahajajo pri dnu razpredelnice. Doživeli so še 21. poraz v sezoni in imajo ob le treh zmagah šest osvojenih točk. V tem pogledu so izenačeni z zadnjeuvrščeno Dobovo, ki ima tekmo manj. Tudi Škofljica pred tekmo ni bila v dobri formi, a je danes prekinila negativen niz. Na lestvici zaseda 12. mesto tik pred Ljubljano, a ima kar sedem točk več.

Rokometaši Ljubljane so doma izgubili proti Škofljici s 27:30

Današnji dvoboj so bolje začeli Ljubljančani, ki so povedli s 3:1. Domačini so sicer tudi v nadaljevanju prvega polčasa prednost večinoma držali v svojih rokah. Nekajkrat so ljubljanski rokometaši povedli s tremi goli prednosti, ob polčasu pa so vodili za dva.

Toda v drugem polčasu so Škofeljčani zaigrali veliko bolje in začeli prevzemati pobudo. Po petih minutah nadaljevanja je bilo izenačeno pri 18:18, za vodstvo gostov z 19:18 pa je nato zadel Jon Rot. V 41. minuti so gostje povedli s tremi goli razlike (21:18).

Domači so se sicer vrnili na 21:21, a potem so Škofeljčani znova zaigrali bolje in po golu Timoteja Drnovška povedli že za pet (26:21). To je bila tudi dovolj velika razlika, da so gostje tekmo varno pripeljali do konca.

Pri Ljubljani je sedem golov dosegel Jaka Kamenicki, šest jih je pristavil Miha Tomšič. Pri Škofljici je bil s sedmimi goli najuspešnejši Matic Pangerc, Rot je bil natančen petkrat.

V naslednjem, predzadnjem krogu bodo Ljubljančani gostovali pri trebanjskemu Trimu, Škofljica pa bo doma gostila Riko Ribnico.

* ŠD Krim, gledalcev 135, sodnika: Žibret in Teršek.
* Ljubljana: Logar, Gaberc, Lukman 4, Vrbinc, Jaklič 3, Novak 2, Brulec 2, Nosan, Makivić 3, Kamenicki 7, Pernovšek, Tomšič 6 (5).
* Škofljica: Šalamon, Lipužič, Dolinšek Kogoj, Kljun, Levstek 2, Gliha 3, Rot 3, Lipovac, Lešek 3, Nosan 3, Šnajdar, Gregorič, Etling 1, Pangerc 7 (4), Drnovšek 3, Rot 5 (2).
* Sedemmetrovke: Ljubljana 6 (5), Škofljica 7 (6).
* Izključitve: Ljubljana 8, Škofljica 12 minut.
* Rdeči kartoni: /.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0