Ljubljana

13°C
Deževno Humidity: 91%
TOREK
9°C / 14°C
SREDA
8°C / 15°C
ČETRTEK
11°C / 14°C
PETEK
10°C / 19°C
SOBOTA
8°C / 21°C
NEDELJA
8°C / 22°C
PONEDELJEK
11°C / 24°C

Buffalo po preobratu do zmage nad New Jerseyjem

Na edini današnji tekmi severnoameriške hokejske lige NHL so Buffalo Sabres po preobratu ugnali New Jersey Devils s 5:2. Prvo tretjino so z 2:0 dobili gostje.

Buffalo po preobratu do zmage nad New Jerseyjem

Poraz je bil bolj boleč za New Jersey. Ta ostaja na 11. mestu zahoda, za osmim mestom, ki vodi v končnico in ga trenutno zaseda Washington, pa še vedno zaostaja za pet točk. Buffalo je mesto za njim, zaostanek za ekipo iz prestolnice je še točko večji. A obe ekipi se še nista predali.

Goste sta v prvem delu v vodstvo popeljala Max Willman in Jesper Bratt scored. Blestel je tudi vratar Jake Allen, ki je zbral 31 obramb, a je bilo to premalo za razpoloženega Tagea Thompsona, ki je dosegel kar štiri gole, zmago Buffala je na prazen gol potrdil J.J. Peterka.

Anže Kopitar je bil ponoči z Los Angeles Kingsi prost. v noči na nedeljo in ponedeljek pa kralje čakata kanadski gostovanji pri Calgaryju in Winnipegu. Točke bodo še kako pomembne, saj je Los Angeles osmi na zahodu, pet točk in tekmo prednosti pred St. Louisom.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0